Serviceflats

In totaal beschikken we over 60 serviceflats. Deze kunnen bewoond worden door alleenstaanden en echtparen.

De flats bevatten een living, eethoek, keuken, 1 slaapkamer, badkamer en berging. De totale oppervlakte bedraagt 58 m², inclusief terras. Een serviceflat is steeds rolstoeltoegankelijk.

Wanneer je in een serviceflat komt wonen, moet u alles meebrengen. Een serviceflat is een onbemeubeld appartement; u moet dus zelf zorgen voor alle linnengoed, gordijnen, … De meubels worden zelf meegebracht, waardoor u zich hier sneller thuis voelt. Waardevolle dingen zoals een vaas, foto, een kussen, een schilderij, … dingen die u niet kan loslaten en die een blijvende herinnering in zich dragen, vinden zeker een plaats. U kan er iets moois van maken. De flat mag volledig ingericht worden zoals u het wenst. Het leggen van tapijten word afgeraden, omwille van het gevaar op valpartijen. De glasgordijnen zijn aanwezig.

Inrichting serviceflats

 • inkom:
  Ingebouwde berging- en vestiairekast.
 • keuken:
  Volledig ingerichte keuken: elektrische kookplaat met 4 vuren, gootsteen en aanrecht, koelkast, dampkap in individuele afvoerschouw, wandtegels, kasten.
 • badkamer:
  Seniorenbad met dwars handvat en zitbank, doucheslang voor bad, handvatten en veiligheidsknoppen, wastafel ingebouwd in kast, hangtoilet.
  De laatste jaren worden de serviceflats gerenoveerd en worden de baden vervangen door een inloopdouche.
 • algemeen:
  Centrale verwarming en warm water: elektrisch met individuele meters, extra verluchting, parketvloer in living en slaapkamer

Luxe serviceflats

We beschikken eveneens over twee luxeserviceflats, een met een bewoonbare oppervlakte van  120 m² (2 slaapkamers) en een met een bewoonbare oppervlakte van 140 m² (3 slaapkamers).

Deze zijn gelegen op de derde verdieping en hebben eveneens een groot dakterras.