Dienstverlening

Bremdael wil zoveel mogelijk kwaliteit bieden op maat van de bewoners. Daarom zijn er verschillende diensten in huis, waar iedereen gebruik van kan maken.

Zo kan u in ons kapsalon terecht voor uw haarverzorging. Ook kan onze wasserij gebruikt worden voor het wassen en drogen van uw kledij. In onze cafetaria kan u op ieder ogenblik van de dag terecht voor een tasje koffie of een glaasje frisdrank en in de namiddag voor versnaperingen.

De keuken is volledig in eigen beheer. Maandelijks wordt er samen gezeten met de kok om de menu op te stellen. Er is voldoende variatie in uw menu. Woont u in een serviceflat, dan kan u zelf kiezen op welke dagen u wenst mee te eten. De maaltijd kan genuttigd worden op de serviceflat (roomservice) of in onze bistro. Het is mogelijk een dieet te nemen. Tijdens de openingsuren van de keuken kan u daar terecht voor een brood, broodbeleg, dranken en andere producten. In het woonzorgcentrum krijgt u uw maaltijden op de afdeling.

Iedereen mag vrijblijvend deelnemen aan de activiteiten van ons animatie-team. Deze gaan door op de afdelingen of in den Brem, onze cafetaria. In de zomer doen we regelmatig een wandeluitstap. We werken samen met de bibliotheek van Herentals en u kan steeds boeken ontlenen via onze diensten. Er is ook een daisy-speler in huis waar u gebruik van kan maken indien u slechtziend bent.

Ook onze technische dienst staat steeds paraat. Zij staan eveneens in voor het onderhoud van onze tuin!

In het woonzorgcentrum krijgt u kinésitherapie wanneer nodig, evenals logopedie. Voor flatbewoners kan er ook kinésitherapie of logopedie aangeboden worden.

Voor verdere vragen over onze dienstverlening kan u steeds terecht op onze burelen.

Kapsalon op afspraak

Groene omgeving op wandelafstand

Kinesitherapie op maat van elke bewoner

Een keuken die staat voor afwisseling en kwaliteit