Dit jaar hadden we het geluk om twee 100 jarige bewoners te vieren!
Op 12 mei werd Maria Theeuwes 100 en op 11 september mocht Maria Eeckelaert vieren.

In mei waren de maatregelen omtrent corona nog wat strenger dus konden we dit niet vieren met een uitgebreid feest. We hebben toch geprobeerd om er een feestelijke en leuke dag van te maken voor Maria. Ze heeft kunnen genieten van haar dag met haar naaste familie, personeel en medebewoners.
Het personeel bracht met veel enthousiasme haar lievelingslied “Daarbij die molen”. De burgemeester kwam langs en iedereen kon smullen van de heerlijke taart.

 

Gelukkig waren de coronamaatregelen in september soepeler en konden we voor Maria Eeckelaert een groter feest geven.
Maria bracht haar 100ste verjaardag door met haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en vrienden. Ook haar medebewoners mochten mee vieren.
Maria werd hartelijk onthaald door de Koninklijke Fanfare de Noorderzonen uit Noorderwijk. Haar familie bracht “We”ll meet again” van Vera Lynn, één van haar lievelingsliedjes. De achterkleinkinderen konden zich amuseren op het springkasteel.
Ook de burgemeester kwam nog eens langs en afsluiten deden we met een lekker stuk taart en een drankje.

 

Zowel in mei als in september werden de gangen versierd in de lievelingskleuren van de Maria’s. Door een oproep op Facebook kregen beide Maria’s meer dan 100 verjaardagskaartjes.